Salg av chalet i Polop, Polop Hills

Referanse:

DC-434

Chalet til salgs

Polop, Polop Hills kart

1.430.000 € (skatter og avgifter ikke inkludert)
5
3
Beskrivelse

Unik, eksklusiv, veldig privat villa, med mer enn 13 000 m2 egen tomt til salgs i Polop, Costa Blanca Spania.
Har du drømt om å bo med uendelig utsikt over havet og fjellene, om å ha din store tomt uten naboer rundt og kun med naturens ro? For dette kan være din store mulighet til å kjøpe denne praktfulle to-etasjes villaen bygget i 2016 .
Huset har en unik innvendig og utvendig plass, du vil bli forelsket når du går gjennom dens mer enn 400 m2 indre overflate. Fra spisestuen har du en spektakulær utsikt over havet, fra hvert av rommene som du går gjennom forstår du at dette huset er fantastisk.
Den øverste etasjen har ikke et enkelt trinn, så hele den indre og utvendige overflaten henger sammen som om det var et enkelt område. Fordelingen som vi finner i denne etasjen er en stor stue, kjøkken, pantry, vaskerom, to bad, ett av dem ensuite, og fire soverom.
I første etasje har vi en garasje for to biler, et maskinrom, et lager, et soverom, et bad, en stue og et område hvor det skal ligge kino.
I energieffektiviseringsseksjonen skal det bemerkes at huset har termiske pausevinduer med skjulte ruter, med temperaturbehandlet glass, et automatisk dekkesystem som vinkler etter behov. Vi har også plater for varmtvann og gulvvarme ved gasskjel.

Det er også verdt å merke seg detaljer som gulvene laget med mikrosement, det tyske Schmidt-merket kjøkken, ventilert fasade med keramiske plater, selvlåsende persienner med myggnetting, vedovn og mye mer som du bare vil oppdage hvis du kommer for å se den.

Ring oss og kom og se den.

Beskrivelse
Eiendom
  • 472 m2 bruttoareal
  • 13000 m2 tomt
  • 5 soverom
  • 3 bad
  • Nyere
  • 2016
Bygning
Tilleggsopplysninger
  • Privat basseng
Energisertifikat
energisertifikat
Venter
Lånekalkulator
Boligpris
Skatter og utgifter
Pris + utgifter
0 €
Besparelser gitt
Term i år
Rente
Din månedlige avgift
0
Disse resultatene er veiledende, beregnet med tallene du har lagt inn.
Kart
Andre eiendommer som kan være av interesse for deg

Dinhjelper Real Estate, agencia inmobiliaria en Alfaz del Pi

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten informasjonsfil som lagres i nettleseren din hver gang du besøker nettstedet vårt.

Nettstedet vårt bruker blant annet tekniske informasjonskapsler som er essensielle for at siden skal fungere. Vi har dem aktivert som standard, da de ikke trenger din autorisasjon.

Mer informasjon i vår seksjon COOKIES-POLITIKK.