Salg av villa i Alfaz del Pi, El Tosalet

Referanse:

DH-427

Villa til salgs i cami dels alguers,

Alfaz del Pi, El Tosalet kart

1.095.000 € (skatter og avgifter ikke inkludert)
6
4
1
sydvendt
Beskrivelse

Du kommer til Villa via en privat innkjørsel med vakre palmer på venstre og høyre side. Denne veldig store og imponerende rustikke villaen, som ligger på sørvest, har sol hele dagen. Villaen ligger like utenfor Alfaz del Pi. Denne villaen ligger i gangavstand fra den kjente byen Albir, like ved Altea. Huset ble totalrenovert i 2022 og har en vakker tropisk og meget godt vedlikeholdt hage. Den har sitt eget vanningssystem med landbruksvann, et veldig stort og spektakulært svømmebasseng med øy. Hagen har også flere terrasser og et stort utekjøkken.
Villaen har 2 uavhengige etasjer begge med stue, kjøkken, soverom og bad. I underetasjen er det en stor stue, et stort fullt utstyrt kjøkken, 3 doble soverom med innebygde garderober, 2 av dem med eget bad, 2 bad og 1 gjestetoalett. Og et eget oppbevaringsskap for vaskemaskin. Via en trapp på siden av huset som fører til øverste etasje kommer du inn i en romslig hall. Videre har øverste etasje en stor stue, spisestue, vakkert og fullt utstyrt kjøkken, 3 doble soverom med innebygde garderober og 2 bad, 1 en-suite. Via en trapp i stuen går du til tredje etasje. Det er en spektakulær plass på nesten 30 kvadratmeter med egen romslig uteplass med utsikt til Albir, havet og fjellene.
I toppetasjen er det en stor balkong på over 60 kvadratmeter, som omkranser hele fronten av huset, nesten 20 meter lang, med utsikt over den vakre hagen, svømmebassenget og har også fjellutsikt. Villaen har en stor garasje med elektrisk dør, klimaanlegg som også varmer opp. Hele villaen er utstyrt med elektriske persienner.
Denne villaen tilbyr alt det privatliv du kan forestille deg. Likevel er det noen få minutter med bil fra alle fasiliteter, stranden, Altea, Alfaz del Pi og kjøpesentre. En unik villa, med alt du trenger!

Beskrivelse
Eiendom
  • 520 m2 bruttoareal
  • 4300 m2 tomt
  • 6 soverom
  • 4 bad
  • God stand
  • sydvendt
Bygning
Tilleggsopplysninger
  • 1 garasjer/s
  • Privat basseng
Energisertifikat
energisertifikat
Lånekalkulator
Boligpris
Skatter og utgifter
Pris + utgifter
0 €
Besparelser gitt
Term i år
Rente
Din månedlige avgift
0
Disse resultatene er veiledende, beregnet med tallene du har lagt inn.
Kart
Andre eiendommer som kan være av interesse for deg

Dinhjelper Real Estate, agencia inmobiliaria en Alfaz del Pi

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten informasjonsfil som lagres i nettleseren din hver gang du besøker nettstedet vårt.

Nettstedet vårt bruker blant annet tekniske informasjonskapsler som er essensielle for at siden skal fungere. Vi har dem aktivert som standard, da de ikke trenger din autorisasjon.

Mer informasjon i vår seksjon COOKIES-POLITIKK.