Salg av villa i Benidorm, Cala de Finestrat

Referanse:

DC-414

Villa til salgs

Benidorm, Cala de Finestrat kart

3.250.000 € (skatter og avgifter ikke inkludert)
6
7
5
sørøst
Beskrivelse

Storslått designervilla med panoramautsikt over havet, huset ligger i et privilegert område som tilhører La Cala de Benidorm, stranden ligger noen få meter fra huset.
Eiendommen er bygget med sikte på å tilby størst mulig komfort til sine beboere, kvalitet er tilstede i alle rom. Den praktfulle beliggenheten gir oss også tilgang til både bysentrum og omgivelsene enkelt og komfortabelt. Området det ligger i tilbyr alle typer tjenester.
Huset har 4 etasjer, i underetasjen ligger garasjen, denne har kapasitet til å huse inntil fem kjøretøy, i tillegg til å ha plass til lager og rom med fasiliteter for sentralstøvsuging.
I første etasje er det 3 soverom, alle har eget bad, fra rommene har du tilgang til både terrasser og utendørs hager. I samme etasje ligger vaskeriet og maskinrommet, samt et stort treningsrom med havutsikt.
I første etasje ligger entré, fra denne har vi tilgang til både heis og adkomsttrapp til overetasjen. Materialet som brukes, både i trapper, samt i belysning, møbler og annet, er av høyeste kvalitet, Catellani amp Smith og David Marshall er noen av firmaene som har blitt brukt. I samme etasje er kjøkkenet, kontoret og et pantry, hvorfra vi har tilgang til utsiden. Spisestuen byr på praktfull utsikt over både uteområdet og havet.
Utenfor er chill out området, ved siden av har vi basseng og jacuzzi, samt grillplass.
Den øverste etasjen består av 3 store soverom, alle har eget bad. Hovedsoverommet er utstyrt med sikkerhetsdør, denne har utgang til egen terrasse med havutsikt. I samme etasje er det også et stort kontor med havutsikt.
Utstyret til huset er meget omfattende, det har klimaanlegg med luftsonesystem, gulvvarme, alarm, vinduer med vipp-og-sving sikkerhetsglass, elektriske persienner og heis, i tillegg til å være en helautomatisert bolig.

Beskrivelse
Eiendom
  • 690 m2 bruttoareal
  • 1080 m2 tomt
  • 6 soverom
  • 7 bad
  • God stand
  • sørøst
Bygning
Tilleggsopplysninger
  • 5 garasjer/s
  • Privat basseng
Energisertifikat
energisertifikat
Venter
Lånekalkulator
Boligpris
Skatter og utgifter
Pris + utgifter
0 €
Besparelser gitt
Term i år
Rente
Din månedlige avgift
0
Disse resultatene er veiledende, beregnet med tallene du har lagt inn.
Kart
Andre eiendommer som kan være av interesse for deg

Dinhjelper Real Estate, agencia inmobiliaria en Alfaz del Pi

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten informasjonsfil som lagres i nettleseren din hver gang du besøker nettstedet vårt.

Nettstedet vårt bruker blant annet tekniske informasjonskapsler som er essensielle for at siden skal fungere. Vi har dem aktivert som standard, da de ikke trenger din autorisasjon.

Mer informasjon i vår seksjon COOKIES-POLITIKK.