Salg av villa i Miravete de la Sierra, Pueblo

Villa til salgs

Miravete de la Sierra, Pueblo kart

210.000 € (skatter og avgifter ikke inkludert)
2
2
Beskrivelse

Fincaen ligger i en sjarmerende villa fra 1100-tallet kalt Miravete de la Sierra, 67 km fra Teruel, hovedstaden, ved foten av Sierra de Lastra (det iberiske systemet), ved siden av elven Guadalope. Det er også bare 40 minutter fra Valdelinares skianlegg.
Det er en by erklært som en eiendel av kulturell interesse.
Grunnlagt av Tempelordenen i 1180, er dette land som Kongen Alfonso I the Battler erobret en dag og deretter kong Jaime I, en fan av villsvinjakt, laget sitt eget for sol og rekreasjon.

TJENESTER:

Byen, til tross for sin størrelse, har alle nødvendige tjenester: lege, sykepleier, bar, lite hotell, oppvarmet svømmebasseng med kildevann om sommeren, heliport, postkontor.

Gården består av 800 kvadratmeter i fjellet med strøm og vann, omgitt av natur, ro og vakker utsikt over byen.

I sentrum av gården ligger huset. Det er en gammel låve fullstendig rehabilitert som en landlig bolig under bioklimatiske og energieffektivitetskriterier og med materialer av topp kvalitet.

BOSTED:

Det er et hus med autentiske og gamle materialer. Døren er for eksempel laget av heltre og er rundt 400 år gammel. Det er to etasjer på 80 kvadratmeter hver. I den første finner vi huset som er fordelt på kjøkken / spisestue, 2 soverom, 2 komplette bad, fordeler, pantry og innvendig uteplass med en vakker hage og solarium.
Andre etasje på 80 kvadratmeter er en åpen plass med et flott og stort vindu som fungerer som lysthus som vender ut mot en kjølig terrasse. En annen leilighet eller flere rom kan bygges her om ønskelig.

På samme tomt på denne gården er det en stein med dinosaurfotavtrykk, som tiltrekker seg nysgjerrige mennesker og turister fra tid til annen. Den har også en utrolig utsikt over byen, siden den er litt forhøyet fra den.

OMGIVELSER:

Skoger som havnen i Villarroya, Sierra de Gúdar, elver som Guadalope, kilder og områder med rent vann for utflukter som Valloré-stredet.

Det er 2 timer fra Valencia, 2 timer fra stranden, 2 timer fra flyplassen, 45 minutter fra byen Teruel.

Beskrivelse
Eiendom
  • 80 m2 bruttoareal
  • 800 m2 tomtområde
  • 2 soverom
  • 2 bad
  • Reformert
  • Mer enn 30 år
Bygning
  • Hage
Tilleggsopplysninger
Energisertifikat
energisertifikat
Venter
Lånekalkulator
Boligpris
Skatter og utgifter
Pris + utgifter
0 €
Besparelser gitt
Term i år
Rente
Din månedlige avgift
0
Disse resultatene er veiledende, beregnet med tallene du har lagt inn.
Kart

Dinhjelper Real Estate, agencia inmobiliaria en Alfaz del Pi

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten informasjonsfil som lagres i nettleseren din hver gang du besøker nettstedet vårt.

Nettstedet vårt bruker blant annet tekniske informasjonskapsler som er essensielle for at siden skal fungere. Vi har dem aktivert som standard, da de ikke trenger din autorisasjon.

Mer informasjon i vår seksjon COOKIES-POLITIKK.